16 Травня 2019
Новини

«Ненависники»: на «Євробаченні» фурору наробили «нащадки» Lordi (відео 16+)

«Ненависники»: на «Євробаченні» фурору наробили «нащадки» Lordi (відео 16+)

18 травня в Тель-Авіві відбудеться фінал пісенного конкурсу Євробачення-2019.

Але він вже здійняв чималий гамір. З першого півфіналу у фінал прорвався скандально відомий ісландський гурт Hatari з піснею Hatrið mun sigra. Їхній виступ примусив одних уважно слідкувати за тим, що відбувається на сцені, а інших – зменшити гучність, прибрати від екрану дітей і прийняти заспокійливе, пише Depo.ua.

Назва колективу перекладається як «Ненависть» чи «Ненависники».  На тлі інших гарно вбраних і солодкоголосих співаків і співачок, ісландці виділилися ну дуже яскраво. Якщо торік країну представляв такий собі милий хлопчина Арі Олафсон, то в 2019-му відбулося повернення до скандинавської традиції лякати і обурювати глядача. Ну як тут не згадати «Лорді», які перемогли в 2009-му. 

Через 10 років можуть перемогти і «Хатарі», зараз вони є одними з улюбленців букмекерів і ті пророчать їм місце в першій п’ятірці. Світ вже почав божеволіти за цим гуртом, його косплеять, а на батьківщині «Хатарі» дорослі бігають по магазинах, збираючи такі ж костюми для своїх дітей, щоб ті могли пошикувати ними в Попільну середу (ісландський Геловін).

Hatari – молодий сатиричний техно-панк-рок гурт з Рейк’явіка. Складається з Клеменса Нікулассона Ганнігана, Маттіаса Триггві Гаральдссона та Ейнара Графна Стефансона. Гурт було створено в 2015 році, вперше він виступив у 2016 році і був обраний найкращим концертним гуртом 2017 року журналом Reykjavík Grapevine.

Вони випустили один альбом (EP), а також чотири сингли (X, Dýr , Spillingardans, Hatrið mun sigra).

«Хатарі» відомі своїми живими виступами, а також натхненними БДСМ сценічними костюмами. Зміст пісень – смерть, революція в людському суспільстві, процес людського існування, суспільство споживання і кінець існування людства. Гурт презентує себе як  «антикапіталістичну групу виконавців техно-БДСМ» і стверджує, що основна їхня мета – це знищення капіталізму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, євробачення, музика, Відео
В тему

Останні матеріали