7 Травня 2019
Новини

61-річна Шерон Стоун оголила груди для глянцю (фото 18+)

61-річна Шерон Стоун оголила груди для глянцю (фото 18+)

Знаменита голлівудська акторка, яку прославив «Основний інстинкт», Шерон Стоун знялася у розкутій фотосесії для португальського глянцевого журналу Vogue.

Пікантні знімки з фотосесії Шерон опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Так, на обкладинці португальського Vogue Стоун знялася у відвертій позі і була одягнена у піджак на голе тіло, короткі шорти та колготки сіткою, – повідомляє Телеканал новин «24».

На іншому знімку акторка продемонструвала свої груди у воді. Також в інтерв'ю вона відверто розповіла про труднощі в акторській кар'єрі.

Коли я тільки починала працювати в цій індустрії, керівники студій використовували слово fuckable, щоб оцінити, чи достатньо ти хороший, щоб отримати роль. Вони сиділи за столом і обговорювали, хто з нас по-справжньому fuckable. Вони вважали, що я – недостатньо,
– поскаржилася знаменитість.

Шерон Стоун
Шерон Стоун

Шерон Стоун / Instagram / @sharonstone

Крім того, Шерон додала, що у кіноіндустрії нехтують жінками.

"Чесно кажучи, жінок не показують такими, якими вони є насправді. Більшість фільмів написані чоловіками, створені чоловіками і продумані з чоловічої точки зору. Вони не замислюються, якими можуть бути жінки, як ми мислимо, що ми відчуваємо. Ось чому багато моїх персонажі або весь час п'яні, або залежні або божевільні", – пояснила Стоун.

Шерон Стоун
Шерон Стоун

Шерон Стоун / Instagram / @sharonstone

Шерон Стоун
Шерон Стоун

Читайте також:

Товста Шерон Стоун розважається з молодим залицяльником (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, шерон стоун, Відео
В тему