6 Травня 2019
Новини

Смертельна ДТП у Луцьку: встановлюють особу загиблого

Смертельна ДТП у Луцьку: встановлюють особу загиблого

Сьогодні вранці по вулиці Карпенка-Карого автомобіль Volkswagen Golf збив пішохода.

Потерпілий помер по дорозі в лікарню. Поліція встановлює особу загиблого, – повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по восьмій годині ранку. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції області.

Попередньо поліцейські встановили, що автомобіль Volkswagen Golf під керуванням жительки міста Луцька допустив наїзд на пішохода, котрий раптово вийшов на проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Потерпілий помер в автомобілі швидкої медичної допомоги по дорозі до лікарні.

Поліція встановлює особу загиблого чоловіка. На вигляд йому 40 років, одягнений у чорну куртку, темно-сині джинси та синю кофту. Осіб котрим відома будь-яка інформація щодо потерпілого просимо повідомити за номером служби «102» поліції.

За фактом летальної дорожньо-транспортної пригоди слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочнуть кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Учора, 5 травня, по вулиці Варшавській у Ковелі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Постраждала 30-річна пасажирка одного із транспортних засобів.

Попередньо, поліцейські встановили, що легковик ВАЗ 2121 за кермом якого перебував 21-річний житель Ковельського району зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf, котрий зупинився на червоний сигнал світлофора. Внаслідок зіткнення автомобіль Volkswagen Golf у свою чергу врізався в напівпричіп вантажівки «DAF», котра стояла перед ним.

У ДТП постраждала 30-річна пасажирка автомобіля Volkswagen Golf. Її госпіталізували в травматологію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Читайте також:

У Луцьку – аварія з потерпілими

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, дтп, смерть
В тему