24 Квітня 2019
Новини

«Дружина Гаррі Поттера» приміряла купальник із пляшок (фото)

«Дружина Гаррі Поттера» приміряла купальник із пляшок (фото)

Виконавиця ролі Джинні Візлі з «Гаррі Поттера» зробила фотосесію в купальниках із пластикових пляшок.  

Британська акторка, режисера, сценаристка, продюсера і захисниця довкілля Бонні Райт, кіношну славу якій принесла роль Джинні Візлі у серії фільмів про юного мага Гаррі Поттера, знялася у фотосесії в купальниках, передають «Факти».

Британка показалася у бікіні, зшитих із матеріалу на основі з перероблених пластикових пляшок. У такий спосіб 28-літня Бонні прорекламувала купальні костюми з нової колекції бренду  Fair Harbor – синє бікіні і красний суцільний купальник. Компанія ратує за охорону екології і перераховує частину заробленого у відповідні благодійні фонди.

Бонні почала зніматися в «поттеріані» у віці 10 років. Вона утілила молодшу сестру Рона Візлі, яка під кінець історії стає дружиною уже дорослого Гаррі.

Нині Райт є засновницею і главою кінокомпанії  «Бон-Бон-Люм’єр», що спеціалізується на створенні короткометражок. Дівчина відкрила власну справу одразу після закінчення університету. Пробувал сил Бонні і як манекенниця, знімаючись для таких глянців, як InStyle UK, Marie Claire, Tatler, Vanity Fair.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, Фото
В тему

Останні матеріали