16 Квітня 2019
Новини

«Вова, за тобою бігає народ»: українці обурилися на відеозвернення Зеленського

«Вова, за тобою бігає народ»: українці обурилися на відеозвернення Зеленського

Після того як кандидат у президенти Володимир Зеленський записав відеозвернення до чинного президента Петра Порошенка, на нього зірвався шквал негативних коментарів. 

Українці не стали приховувати свого обурення від нових вимог, які Зеленський висунув до свого опонента і глави держави Петра Порошенка, зокрема, посадити вбивць активістки Катерини Гандзюк, згадку про Гладковських-Свинарчуків та вимогу повернути полонених українських моряків з РФ додому, передає «Діалог.UA».

Крім того, шоумен закликав Порошенко перестати бігати з каналу на канал і здавати аналізи. Обурені українці звинуватили кандидата в боягузтві і незнанні законів України і функцій президента, нагадавши йому, що він зобов'язаний це знати хоча б з тієї причини, що має юридичну освіту.

Коментатори поцікавилися, чи може взагалі Зеленський розповісти про свою стратегію у внутрішній і зовнішній політиці держави або тільки «стібатися» і підбивати:

«Знову записаний ролик, ну просто кіно якесь. А чому, як потенційний президент він не пообіцяв все це втілити в життя після виборів»;

«Володимир, набридли ваші відосіки. Ну дійсно, це вже занадто!»; «Це соромно. Чекаю програму і живого спілкування з народом, журналістами, іншим кандидатом. Чи не записане і прилизане відео, а живе спілкування»;

«Порошенко - посадив? Ви закони знаєте З Вашим приходом всіх буде судити Президент? Дуже зручна позиція, коли не вирішуєш звинувачувати тих, хто щось робить»;

«Покинепрезидент, шоумен, зате в даний момент медійне ссикло, і чорна діра в розумінні команди і вектора політики»;

«Володимир, а вам навіщо коментувати роботу Порошенка і показувати всім його недоліки? Показуйте себе! І покажіть, нарешті, те, що ви зобов'язані подати народу України - план своїх дій».

Нагадаємо, 14 квітня о 14:00 на НСК «Олімпійський» відбулися дебати, на які не з'явився кандидат у президенти України Володимир Зеленський.

31 березня Петро Порошенко назвав дебати ключовим елементом другого туру президентських виборів. 

«Щоб не було жодних сумнівів - вибори у другому турі, і ключовим елементом мають бути передвиборчі дебати. Той, хто буде ухилятися, він буде знати, що йому нема чого сказати», - наголосив президент.

Протягом кількох днів команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висувала нові та змінювала умови щодо участі в дебатах. Через непевну позицію Зеленського в соцмережах  навіть запустили флешмоб #хочубачитидебатищоб закликати його взяти участь у відвертій розмові.

Нарешті 3 квітня Володимир Зеленський відповів на запрошення чинного президента Петра Порошенка на дебати, викликавши його у відповідь і висунувши свої умови. Зокрема, він зазначив, що хоче дебатувати на стадіоні «Олімпійський», щоб на дебати могли прийти всі охочі журналісти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Політика, відео, володимир зеленський, українці
В тему