16 Квітня 2019
Новини

У київському метро сепар покалічив атовця

У київському метро сепар покалічив атовця

У Києві в метро «Славутич» у бійці зламали ногу ветерану АТО на Донбасі, кавалеру орденів «За Мужність» та «За порятунок Життя» Володимиру Севастьянову. Зловмисником виявився 35-річний житель столиці.

Під час затримання чоловік поводився агресивно і погрожував вбити потерпілого. Про це розповів Андрій Борисенко у соцмережах.

На своїй сторінці у Facebook він також опублікував фото неадеквата, який у присутності правоохоронців кричав про необхідність знищувати добровольців. Як повідомлялося, Севастьянову в лікарні надали необхідну медичну допомогу, після чого він від госпіталізації відмовився.

Борисенко розповів, що у Володимира діагностовано повний розрив синдесмозу.

«Тобто - загроза інвалідизації. Питання про операцію відкрито. Колеги радяться-думають», - написав він.

У Києві в метро неадекват накинувся на ветерана АТО: подробиці інциденту (фото)
У Києві в метро неадекват накинувся на ветерана АТО: подробиці інциденту (фото)

Володимир Севастьянов був активним учасником Революції Гідності, після початку російсько-української війни відправився на передову, був фронтовим лікарем.

Борисенко розповів, що напад в київській підземці відбувалося під антиукраїнські вигуки хулігана. Побратим потерпілого емоційно зазначає, що добровольців і патріотів «вже почали знищувати».

«Розслабилися! Забули 2014-й! Вони нам швидко нагадають!» - написав він.

«Сепар при свідках, при поліції кричав, що добровольців треба знищувати, що знайде Володю, і доб'є!» - додав Борисенко.

У коментарях до його повідомленням користувачі мережі розповіли, що поліція складає протокол на зловмисника.

Як розповів сам Севастьянов, він із побратимом їхав у метро до товариша на «Осокорки», і до них у вагоні почав приставати якийсь чоловік. Він критикував українську мову, Майдан та визвольну війну на Донбасі.

Володимир спробував його заспокоїти і закликав не бушувати. Вони вийшли з вагона поїзда на станції метро «Славутич» і провели його до дверей, але агресор вдарив Севастьянова по нозі і кинувся тікати. Товариш наздогнав і затримав нападника.

За словами заявника, коли між ними та іншим пасажиром виник конфлікт. Продовжувати з'ясовувати стосунки чоловіки вийшли на платформу підземки, де потерпілий отримав від опонента удар по нозі.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, сепаратист, бійка, київ, ато
В тему