3 Квітня 2019
Новини

У Луцьку виділили квартиру 4-літній дівчинці, чиї мама і тато-атовець загинули в ДТП

У Луцьку виділили квартиру 4-літній дівчинці, чиї мама і тато-атовець загинули в ДТП

Дитина у чотири рочки лишилася круглою сиротою. Побратими батька подбали про житло для маленької.

У луцькій новобудові виділили однокімнатну квартиру для дитини-сироти. Обоє батьків чотирирічної дівчинки загинули в автокатастрофі. Про це повідомив у своєму Facebook перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

За словами чиновника, з проханням про виділення квартири до забудовника ЗАТ «Луцький ДБК» звернулася Спілка воїнів АТО. Загиблий у ДТП – тато 4-річної дитини, який також був учасником бойових дій на Сході України. Таким чином ветерани АТО проявили турботу про дитину побратима, якою зараз опікується рідна сестра загиблого.

«Луцька міська рада і виконавчий комітет підтримали ініціативу, враховуючи особливо складну життєву ситуацію. Також виконком встановив, що до досягнення повноліття реєстрацію інших осіб у квартиру можна буде здійснювати лише за згодою органу опіки і піклування. Це – ще один зразок вдалої співпраці забудовника і спілки воїнів АТО за підтримки Луцької міської ради», – пише Григорій Недопад.

Відзначимо, голова правління ЛДБК Руслан Вайман свого часу підписав меморандум з бійцями, згідно з яким 10 квартир передадуть учасникам АТО та сім’ям загиблих воїнів. Цю ініціативу зі свого боку підтримала влада міста, зокрема, посприявши якнайшвидшому впровадженню всіх регуляторних процедур. На сьогодні чотири квартири передано для сімей загиблих та воїну-афганцю, який також служив у зоні АТО, ще одну – для дитини-сироти. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, луцьк, сироти, квартира
В тему

Останні матеріали