25 Березня 2019
Новини

На Волині виникло 43 пожежі через необережність і паління сухої трави

На Волині виникло 43 пожежі через необережність і паління сухої трави

За тиждень з 18 по 24 березня волинські рятувальники ліквідували 43 пожежі трав’яного настилу та 1 пожежу на торфовищі.

Зокрема, 20 березня працівники 12 Державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів та працівники місцевої пожежної охорони села Залаззя ліквідували пожежу на торфовищі в урочищі Заольхів'я поблизу села Залаззя Любешівського району, що виникла 20 березня. На гасіння пожежі залучені 2 пожежні автоцистерни, 2 мотопомпи, задіяні 11 чоловік особового складу та місцеве населення. Про це повідомляють в УДСНС у Волинській області.

У Володимир-Волинському районі співробітники ДСНС ліквідували 3 займання сухої трави, що трапилися через необережність з вогнем громадян у селах Острівок і Залужжя, а також у місті Володимирі-Волинському. З’ясувалося, що пожежа сухої трави на площі 0,3 га в райцентрі на вулиці Академіка Глушкова трапилася з вини місцевого жителя Петра Б.

У селі Сільце Горохівського району загорання сухої трави на площі  0,2 га трапилося через необережність з вогнем місцевої жительки Олени П. У селі Озеро Ківерцівського району суху траву на площі 0,06 га підпалила 44-річна місцева жителька, Людмила М.

У місті Ковелі пожежа сухої трави на площі 1,5 га на дачному масиві «Калина» трапилася через необережність з вогнем ковельчанки Марії Т., а в селищі Люблинець суху траву та чагарники на площі 0,5 га підпалив 48-річний місцевий житель. Окрім того, на Ковельщині рятувальники гасили суху траву на дачних масивах «Білий налив», «Урожай», а також ліквідували загорання сухої трави і чагарників поблизу села Краснодуб’я.

21 березня співробітники 2 та 25 Державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька ліквідували загорання посуші та очерету на площі 2 га на березі річки Стир у Луцьку. Ліквідовані також пожежі сухої трави у селах Боратин, Крупа, Забороль, Новокотів та Зміїнець Луцького району.

У Старовижівському районі горіння посуші ліквідовані у селах Нова Вижва, Борзова та Черемшанка, а в Іваничівському районі – у селах Павлівка та три пожежі у селах Литовеж, а також 3 пожежі у Локачинському районі,  2 – Ківерцівському, 3 –Любомльському, 1 – Маневицькому, 2 – Ратнівському, 3 – Рожищенському, 4 – Турійському, 1 – у Камінь-Каширському.

Читайте також:

Паліїв не спинити: під Луцьком палає поле, де гніздяться куріпки (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, пожежа
В тему