22 Березня 2019
Новини

Мухарський шокував «кліпом жахів» за мотивами Достоєвського (18+)

Мухарський шокував «кліпом жахів» за мотивами Достоєвського (18+)

Антін Мухарський, який переховується від сплати аліментів за кордоном, знову перевтілився в Ореста Лютого і видав «кривавий шедевр».

Український артист Антін Мухарський, також відомий як Орест Лютий, випустив сучасну пародію на всім відомий твір російського класика Федора Достоєвського «Злочин і покарання», передає «Апостроф».

Відповідне відео опубліковано на YouTube.

«Думаю, цей кліп – краще, що я зробив за 30 років своєї творчої кар’єри, – саме так відгукується автор ідеї, продюсер і режисер цього відео Антін Мухарський. – Більше чотирьох років ми з Орестом Лютим виношували цей задум, в якому вчителька російської мови Алена Іванівна Форш вбиває і з’їдає власного онука Родіона. «Достоєвський навиворіт» у реаліях постмайданної України. Мінімально знайомий з класичною літературою глядач із легкістю вгадає перевернутий сюжет «Злочину і кари», покладений на жорсткі реалії, в яких «живі трупи імперії», в буквальному сенсі цього слова, пожирають власних нащадків».

Обережно, ненормативна лексика (18+). Кадри дійсно не залишають байдужим, але людям зі слабкими нервами цей ролик краще обходити стороною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, антін мухарський, Відео
В тему