20 Березня 2019
Новини

У Києві син застрелив матір

У Києві син застрелив матір

Через необережне поводження зі зброєю син вистрілив матері у живіт.

Через кілька днів потерпіла від отриманих травм померла у лікарні. Фігуранту загрожує до п'яти років позбавлення волі, – повідомляють у поліції Києва.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшов виклик про вогнепальне поранення на проспекті Володимира Маяковського. На виклик негайно прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група управління поліції.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський, на місці правоохоронці з’ясували, що 36-річний  чоловік випадково здійснив постріл із револьвера під патрон Флобера та поранив матір у живіт:

«Киянин тривалий час пиячив, через це між ним та матір’ю виникали конфлікти. Того дня сварка закінчилася госпіталізацією 68-річної потерпілої у лікарню. Через тиждень із медичного закладу ми отримали повідомлення про смерть жінки. У ході отримання додаткових матеріалів слідчі перекваліфікували кримінальне провадження із необережного тяжкого тілесного ушкодження на вбивство через необережність».

Слідчим слідчого відділу Деснянського управління поліції чоловіку оголошено про підозру  у вчиненні  злочину, передбаченого ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Читайте також:

На Рівненщині один мисливець застрелив іншого

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, зброя, постріл
В тему

Останні матеріали