14 Березня 2019
Новини

У Львові з вікна універститету викинулася аспірантка

У Львові з вікна універститету викинулася аспірантка

У Львові аспірантка біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка викинулась із вікна. Дівчину госпіталізували.

Про це повідомляє LMN.

Дівчина викинулася з вікна на третьому поверху біологічного факультету. Внаслідок падіння аспірантка отримала тяжкі травми. Її госпіталізували, наразі дівчина перебуває в реанімаційному відділенні 8-ї міської лікарні. 

На лікування аспірантки необхідні гроші, які вже почали збирати рідні та колеги дівчини. Вони також просять всіх небайдужих здати кров у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській,65. 

Відомо, що дівчину звати Зоряна, вона родом із Тернопільщини, однак видання не повідомляє прізвище постраждалої. Відомо, що незадовго до трагедії, дівчина виклала у соцмережі малюнок з написом: «Ти назавжди у моєму серці!». 

Співробітниця кафедри повідомляє, що постраждала була завжди привітною та «цілком адекватною», тому від неї такого ніхто не очікував. Також вони вважають, що можливою причиною самогубства могло бути нерозділене кохання. 

Як повідомляє zaxid.net, 28-річна жінка проводила лекцію, на мить вийшла з аудиторії у коридор і вистрибнула з вікна. Ніхто з її колег так і не зміг пояснити, що стало причиною такого кроку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, самогубство, львів, освіта, медицина
В тему