13 Березня 2019
Новини

Чи довго триватиме війна в Україні розповів український митець

Чи довго триватиме війна в Україні розповів український митець
Що буде з Україною та як поведе себе східний сусід цікавить багатьох. В Україні ще довго триватиме війна, а Росія розпадеться у 2025 році.
 
Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів журналіст і художник, майстер мікромініатюри Микола Сядристий.
 
«2025 року буде війна. Ця війна вже хронічно йде в Донецьку і Луганську, її проводить Росія. Цілком можливо, що Росія у 2025 році захоче відновити свою імперію і розв'яже повномаштабну війну. У цій війні вона розпадеться кінцево і зникне як ворожа держава, яка не мала моралі людської», - сказав він.
 
На думку митця, в цій війні вкотре Україна зазнає великих людських втрат, але вистоїть.

«Все на Землі залежить від Сонця. Коли на Сонці через кожні 12 років проходять вибухи, тоді в нас, у людей, тварин, рослин, зникає спокій. Тварини швидко розмножуються, наступає агресія. Люди починають воювати. 1905 рік – революція. Додаємо 12 років – 1917 – ще одна революція, захоплення Росії Леніним і його прибічниками. Ще 12 – років – 1929, світовий дефолт. Ще через 12 років – 1941 рік – ІІ Світова війна. 1953 – помер Сталін і починає розвалюватися соціалістичний табір. Через 48 років, у 2001 році – терористична атака на вежі-близнюки у Нью-Йорку. 2013 – Революція гідності в Україні. Наступним рубежем буде 2025 рік», - додав він.

Микола Сядристий кілька десятиліть детально вивчає історію тоталітарних режимів. Зустрічався чи не з усіма світовими лідерами. На початку 1980-х він спрогнозував розпад Радянського Союзу без єдиного пострілу.

Подібної думки щодо розвитку подій між Україною та Росією дотримується російський опозиціонер Гаррі Каспаров. На його думку, військова агресія Росії проти України не буде завершена ще дуже довго, оскільки очевидно, що Кремль не досяг своєї мети і вже поглядає на Північну Корею, а також на інші місця, де можна створити гарячі точки. Тому варто очікувати посилення подій на Донбасі.

Москва створює передумови для ескалації конфлікту з Україною, а саме – для відкритого вторгнення. Про це йдеться у доповіді Центру вивчення війни. Повідомляється, що Кремль поширює фейкові новини про те, що Україна і Захід готують неминучі атаки на сході України, у тому числі також хімічні.

Саме тому, на думку американського експерта з питань безпеки Роберта Фарлі, зараз Україна в п'ятірці місць на планеті Земля, звідки може початися Третя світова війна. Ситуація загостриться у 2019 році. 


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, війна на сході україни, україна, росія
В тему