5 Березня 2019
Новини

«Хотіли до мами»: на Волині двоє дітей втекли з реабілітаційного центру

«Хотіли до мами»: на Волині двоє дітей втекли з реабілітаційного центру

Двоє неповнолітніх братів утекли з реабілітаційного центру в Ковелі та хотіли дістатися додому – у село за 50 кілометрів.

Поліцейські негайно прибули на об’їзну біля Ковеля, де виявили двох малолітніх дітей та небайдужих громадян, які, помітивши хлопців, повідомили на 102, – повідомляють у Патрульній поліції Волинської області.

Патрульні поспілкувались з дітьми та з’ясували, що ті втекли з реабілітаційного центру в Ковелі і направлялись до свого села, що в Ковельському районі, за 50 кілометрів.

Один з хлопців був без верхнього одягу.

Інспектори втішили малих, провели профілактичну розмову та переконали, що їм краще повернутись назад, до центру, де за ними гарно доглядають і добре годують. Коли ж сімейні проблеми залагодяться, вони повернуться додому.

Двоє братів послухали патрульних та повернулись з ними в центр, де їх уже розшукували і чекали.

«На жаль, хлопці сумують за домом, але там мати зловживає алкоголем, вирішується питання, щоб передати їх батьку. Наразі цим питанням займається підрозділ ювенальної превенції. Окремо дякуємо небайдужим громадянам, які зупинились і викликали поліцію, пригостили дітей смаколиками та потім телефонували й цікавились долею дітей. Брати навіть ризикували потрапити під колеса автомобіля, але, на щастя, цього не сталось. Наразі в центрі вони мають належний догляд», – повідомив інспектор Патрульної поліції Волині Іван.

Читайте також:

П'ятикласниці під час уроку зламали ногу (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, діти, реабілітаційний центр, патрульна поліція
В тему