25 Лютого 2019
Новини

«Бідний романтик»: в Одесі підліток украв оберемок квітів

«Бідний романтик»: в Одесі підліток украв оберемок квітів

В Перлині біля моря тинейджер кинувся навтьоки із цілим оберемком тюльпанів. Молодий чоловік надумав украсти з магазину відразу кілька букетів, проте не зміг утекти від поліції через об’ємистий оберемок квітів.

В Одесі вночі 16-річний хлопець вкрав із квіткової крамниці кілька букетів тюльпанів і втік. Проте сховатися йому не вдалося – правоохоронці легко його знайшли за непомильною прикметою – величезним оберемком квітів, пишуть «Аргументи і факти».

Про це повідомляє в понеділок, 25 лютого, Патрульна поліція Одеської області на офіційній сторінці в Facebook.

За даними правоохоронців, вони отримали вночі виклик про крадіжку. На місці події (проспект Шевченка) дізналися, що магазин квітів обікрав юнак. Молодий зловмисник попросив показати святкові листівки. Поки продавець відволікся, він схопив букети з тюльпанами – всього 78 рослин – і втік.

«Під час відпрацювання прилеглої території, патрульні побачили хлопця з великою кількістю квітів у руках, який при появі патрульного авто почав тікати», – розповіли патрульні.

Квіти й стали причиною того, що юнакові не вдалося сховатися від «переслідувачів» – такий оберемок завадив йому втекти далеко. Поліцейські наздогнали і затримали злодія-романтика.

Пізніше на місце події прибув і потерпілий продавець квіткового магазину, який відразу впізнав грабіжника.

Поліція викликала на місце слідчо-оперативну групу, а також батьків хлопця. В органах не уточнили, чи пояснив хлопець свої мотиви і розповів, кому призначалися букети.

«У діях 16-річного хлопця вбачається кримінальна відповідальність за частиною 1 статті 186 (грабіж) КК», – йдеться в повідомленні патрульних.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему