25 Лютого 2019
Новини

«Радянське свято» зі стріляниною: на АЗС чоловіки побилися через вітання

«Радянське свято» зі стріляниною: на АЗС чоловіки побилися через вітання

Вчора, 24 лютого, на АЗС, розташованій в селі Стоянка Києво-Святошинського району, між водіями різного віку стався словесний конфлікт через вітання з «радянським святом».

Штурханина переросла у бійку, під час якої старший чоловік  здійснив декілька пострілів в область спини молодшому, - повідомили у прес-службі поліції області.

Потім стрілок сів у автомобіль «AUDI Q7» і швидко зник у невідомому напрямку.

«Для затримання озброєного правопорушника, який втік з місця події на автомобілі, на території дев’яти районів Київщини була введена спеціальна поліцейська операція  «Сирена». Також на пошуки та затримання чоловіка були орієнтовані наряди поліції столиці та ще двох областей», - йдеться у повідомленні.

Під час огляду місця події вилучено 3 гільзи, гумову кулю, калібром 9 мм.  

Потерпілого 34-річного жителя столиці каретою швидкої допомоги було доправлено до лікарні, де йому діагностували вогнепальні поранення голови та сліпе поранення попереку.

«Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів  поліцейські встановили місцеперебування та особу правопорушника. Ним виявився 59-річний житель села  Гореничі. У будинку громадянина під час проведення невідкладного обшуку поліція вилучила  пристрій для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, та дозвільні документи. Чоловіку за місцем проживання викликали медичну допомогу, його шпиталізовано з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забійні рани голови», - повідомили у поліції.

Наразі обох учасників інциденту затримано у порядку ст. 208 КПК України, вони знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито 2 кримінальних провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють усі обставини конфлікту, з’ясовують роль кожного учасника бійки, опитують свідків. Триває слідство.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП
В тему