11 Лютого 2019
Новини

Гурт «Антитіла» виграв суд проти луцького підприємця (фото)

Гурт «Антитіла» виграв суд проти луцького підприємця (фото)

Судова справа «Антитіла – Лапковський» завершена перемогою відомого українського гурту.

Про це музиканти повідомляють на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що підприємець з Луцька Сергій Лапковський вимагав мільйон гривень за використання певного способу створення музичних композицій, який він запатентував:  корисна модель №74516 «Спосіб налаштування параметрів музичної композиції».

«Лапковський vs Антитіла – 0:2.  Ми перемогли, але не зупиняємося!

Судова справа стосовно нібито порушення Антитілами патенту N74516 закрита. Позивач та його представники в черговий раз не з’явилися до суду. Позов залишено без розгляду.

У зв’язку з тим, що справа закрита, суд не мав права розглядати зустрічний позов від Антитіла. Отже, тепер подано до суду новий позов про захист авторських прав Антитіл і стягнення усіх судових витрат по попередньому позову.

Гурт «Антитіла» виграв суд
Гурт «Антитіла» виграв суд

Ми не опускаємося до рівня шахраїв. Відшкодування, яке вимагаємо – 1 гривня. Паралельно ініційовано процес по скасуванню абсурдного патенту Лапковсього.

Гурт «Антитіла» виграв суд проти лапковського
Гурт «Антитіла» виграв суд проти лапковського

Дякуємо усім, хто нас підтримував! Ми принципово доведемо справу до кінця аби кожен музикант в Україні творив вільно. Нам буде потрібна підтримка музичної спільноти у вигляді звернень до Укрпатенту. Про це повідомимо найближчим часом.

Тим часом, запрошуємо усіх на наші стадіонні концерти туру HELLO, будемо порушувати музичні патенти разом!», – повідомили музиканти гурту.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь, Фото
В тему