24 Січня 2019
Новини

Хто в місті господар: ківерчан атакують бродячі собаки

Хто в місті господар: ківерчан атакують бродячі собаки

У Ківерцях бродячі собаки нападають на дітей.

Це не поодинокий випадок, - повідомила в групі «Ківерці» у «Фейсбуці» Наталія Бутрин. 

Жінка пише, що вулицями Ківерець розгулює багато агресивних бродячих собак. За словами ківерчан,  вони доволі часно нападають на людей.

Так, сьогодні, 23 січня,  зграя собак накинулася на хлопчика, який йшов до школи. 

«Це вже не один випадок. Треба, щось з цим робити. Собаки бігають вулицями міста, а особливо вулицею Шевченка, у міському парку та по прилеглих вуличках. Цією вулицею ходить дуже багато людей на роботу, батьки водять дітей в дитсадок, діти ходять до школи. Сьогодні собаки напали на дитину десяти років – хлопчика, біля клубу ДОК, який йшов до школи. Хлопчик так перелякалася, що втікав до житлових будинків і кричав «рятуйте», а собаки бігли за ним! Добре, що люди, які були неподалік нього допомогли відігнати їх», - розповідає жінка.

Напад бродячих собак

За словами ківерчанки, це не першиий випадок нападу бродячих собак на людей у Ківерцях. 

«Ще був випадок, коли зранку діти йшли до школи і зграя собак бігала по вулицях. Мама вела дитину в дитсадок, поблизу Центральної районної лікарні біля зупинки на вулиці Шевченка, на неї накинулись собаки. Теж відігнали люди, які в той момент були на зупинці громадського транспорту!» - пише жінка, пригадуючи ще кілька випадків, коли бродячі собаки накидалися на людей. 

Ківерчанка згадує про напад собак і на неї особисто:

«Коли я виходила зі свого подвір'я собака сірого кольору, середнього зросту, дуже агресивна, кинулась до мене, почала гавкати і з оскаленими зубами скакала до мене», - йдеться в дописі. 

Жінка наголошує, що це не поодинокі випадки і просить спеціальні служби втрутитись.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП
В тему

Останні матеріали