22 Січня 2019
Новини

«У вашому портвейні крові не виявлено»: на Київщині п’яний водій встановив антирекорд (фото)

«У вашому портвейні крові не виявлено»: на Київщині п’яний водій встановив антирекорд (фото)

П’яний як чіп водій «француза» побив «національний рекорд», «дмухнувши» у драгер на 5 проміле.

Патрульна поліція зафіксувала антирекорд. У п’яного водія, зупиненого в Київській області, алкотестер виявив в організмі 5,0 проміле алкоголю, пишуть «Факти».

мало що розумів. Незважаючи на те, що побив рекорд, кермувальник узагалі заперечував факт вживання ним алкоголю», – розповів заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Попередній «рекордсмен» був спійманий на 4,94 проміле алкоголю. Допустима норма згідно із законом становить до 0,2 проміле. Понад 3,0 проміле вважається критичним станом і алкогольним отруєнням. А 5,0 проміле може стати смертельною дозою.

Щодо водія складено протокол за ч. 1 ст. 130 КпАП (керування в стані сп’яніння). Також порушника позбавлять можливості керувати автомобілем.

алкотестер

олкотест

Встановлений анти рекорд став предметом жвавого обговорення у соцмережах. Користувачі потішаються над горе-автомобілістом, який сів за кермо в проспиртованому стані, у безлічі ущипливих коментарів.

коменти

«Це як в анекдоті, «у вашому спирті крові не виявлено»? Жесть...» – пише Victor Perlov. «Це як на Миколая почав, так і не зупинявся», – жартує Володимир Шуб.

«Жахливо. Кінь би вже здох...» – констатація факту від Юрія Данчишина.

«Бачив і 6,5 проміле. Причому пацієнт ще розмовляв», – зауважує Ievgenii Teroshkin.

алкотестер показав

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, Фото
В тему

Останні матеріали