27 Грудня 2018
Новини

«Пам’ять підвела»: депутат з Опоблоку не вніс до декларації 20 земельних ділянок

«Пам’ять підвела»: депутат з Опоблоку не вніс до декларації 20 земельних ділянок

Народний обранець із Опозиційного блоку «забув» внести до податкового звіту 20 земельних наділів і квартири.

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило, що народний депутат Денис Омельянович із фракції «Опозиційний блок» у своїй декларації умисно вказав недостовірну інформацію. Пише «Українська правда».

«Народний депутат Омельянович Денис Сергійович, подаючи декларацію за 2015 рік, не задекларував 19 власних  земельних ділянок та 1 земельну ділянку дружини, які розташовані  в Донецькій області та більшість призначені для ведення особистого селянського господарства. Орієнтовна загальна вартість земельних ділянок на ринку станом на звітну дату становила більше 16 мільйонів гривень. Крім того, депутат не вказав у декларації, що є власником 1/3 квартири, та не задекларував квартиру дружини», – зазначили в НАЗК.

Там додали, що вказані об’єкти нерухомості посадовець не вніс також і до декларації за 2016 рік.

Про ці факти НАЗК повідомило Національне антикорупційне бюро, надіславши обґрунтовані висновки про ознаки кримінальних правопорушень у діях посадовця.

Досьє на персону: Омельянович – колишній член Партії регіонів, є членом комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика
В тему