24 Грудня 2018
Новини

Об’явились: у Франківську людям на вулиці роздають газету кривавої Партії регіонів (фото)

Об’явились: у Франківську людям на вулиці роздають газету кривавої Партії регіонів (фото)

Схоже, Партія регіонів належить до тих субстанцій, які не тонуть, попри самоліквідування заплямованої кров’ю євромайданівців політсили ще у 2014 році.

В Івано-Франківську містянам на вулицях почали роздавати газету кривавої Партії регіонів. І це при тому, що ще в 2014 році, невдовзі після кривавих подій на другому Майдані, ця політична сила припинила свою діяльність в нашій державі. А отже, і на Прикарпатті.

Як виявилося, ненадовго. Про це повідомили на сторінці «Івано-Франківський ОО НВР Правий сектор» у мережі Facebook, пише локальне видання «Фіртка».

Як зазначають активісти, днями невідомі особи у центрі Івано-Франківська проводили агітацію так званої Партії регіонів. «Просимо небайдужих іванофранківців надати будь-яку інформацію стосовно цих агітаторів, з метою їх розшуку для проведення лекції про героїв Небесної Сотні», – закликають у «Правому секторі».

партія регіонів воскресла

Водночас на офіційному сайті, як виявилося, не «вимерлих» регіоналів запевняють, що газета була випущена тиражем у 10 тисяч екземплярів та роздана у містах Заходу України.

Слід зазначити, фото навмисне зроблені в упізнаваних місцях – на фоні адмінбудинку, держказначейства, франківської Ратуші.

регіонали у Франківську

Зауважимо, ще в дні Євромайдану, 24 січня 2014-го, обранці громади Івано-Франківської обласної ради проголосували за заборону функціонування в краї регіоналів та комуністів. А вже через місяць, у лютому, фракція Партії регіонів в облраді припинила своє існування – з неї вийшли одразу десятеро депутатів. У квітні ж 2015-го на Прикарпатті під заборону потрапили й «ригівські» парості – «Опозиційний блок», «Партія розвитку» та «Український вибір».
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Фото
В тему