19 Грудня 2018
Новини

У Луцьку засяяла головна ялинка (фото)

У Луцьку засяяла головна ялинка (фото)

У Луцьку запалили головні ялинки міста, котрі ростуть на Театральній площі. У середу, 19 грудня, декілька сотень лучан зібрались на Театральній площі міста, аби подивитись на передноворічне дійство.

Варто нагадати, що у Луцьку перед новорічними святами кожного року прикрашають три ялинки, котрі ростуть у центрі міста. Цього року новорічні красуні прикрасили новими, золотистими, іграшками та вогниками.

 Перед тим, як «запалили» ялинки, на сцені виступали творчі дитячі колективи із новорічними піснями та танцями. Пізніше на сцену запросили Святого Миколая із ангелами. Миколай закликав дух Різдва до Луцька.

Після того, як він відкрив чарівну скриню, «запалили» головну ялинку міста. Разом із нею засвітились святкові ілюмінації на проспекті Волі. Пізніше до присутніх звернувся владика Михаїл та зазначив, що кожного року, «запалюючи» новорічну ялинку, лучани роблять це із відчуттям, що все буде добре. Також він побажав усім миру та достатку у наступному році. Голова Волинської ОДА Олександр Савченко побажав лучанам достатку та Божих благословінь.

Миколая в Луцьку

Луцьк театр

свято Миколая в Луцьку

маленькі лучани

засніжений Луцьк

маленька лучанка

зимові свята в Луцьку

центральна ялинка Луцьк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему