7 Грудня 2018
Новини

У Луцьку облаштують пункти обігріву

У Луцьку облаштують пункти обігріву

У зв’язку зі зниженням середньодобової температури повітря та для недопущення випадків переохолодження й обмороження населення у Луцьку розпочали підготовку до встановлення пунктів обігріву.

Про це йдеться у розпорядженні в.о. міського голови Григорія Пустовіта.

Директору департаменту житлово-комунального господарства  Юрію Красю та керівникам житлово-комунальних підприємств доручено забезпечити якісне і безперебійне надання комунальних послуг населенню міста під час низьких температур та несприятливих погодних умов зимового періоду.

Директору департаменту соціальної політики Вікторії Майбороді та директору територіального центру соціального обслуговування Галині Шатецькій доручили, з приходом зимових холодів (температура повітря на протязі двох діб від –15 оС і нижче), організувати роботу стаціонарного пункту обігріву. 

Цей пункт діятиме в приміщенні територіального центру соціального обслуговування за адресою: вул. Данила Галицького, 18, а також безхатченки можуть зігрітись  в кімнаті нічного перебування Волинського обласного благодійного фонду «Переображення» за адресою: вул. Станіславського, 15 а.

Також департаменту соцполітики разом з правлінням розвитку підприємництва та реклами доручено організувати залучення суб’єктів господарювання для забезпечення пункту обігріву продуктами харчування (чай, цукор, бутерброди) та одноразовим посудом.

Керівникам департаменту соціальної політики, управління охорони здоров’я управління розвитку підприємництва та реклами у підпорядкованих, підзвітних підприємствах та закладах комунальної власності у разі звернень громадян надавати їм можливість зігріватись в приміщеннях.

Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та Луцький міськрайонний відділ управління ДСНС України у Волинській області має сприяти соціальним органам в захисті осіб без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення в період низьких температур.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали