23 Листопада 2018
Новини

«Похітливий німець! А як же Лобода?»: у вокаліста Rammstein нова кохана (фото)

«Похітливий німець! А як же Лобода?»: у вокаліста Rammstein нова кохана (фото)

Тілль Ліндеманн, схоже, закрутив новий роман. Принаймні на це вказують коментарі симпатичної брюнетки, які вона лишає під спільними із музикантом фото.

В п’ятницю, 23 листопада, у Мережі з’явилися фотографії, на яких вокаліст німецького рок-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн позує із вродливою брюнеткою. Причому тісно її притуляє до себе. Пише видання replyua.net. Знімки опублікувала сама жіночка, яка на них фігурує. Ця симпатична молода особа виявилася відомим стилістом із Німеччини на ім’я Міра Ель Ісса. І нічого крамольного у цьому не було би – подумаєш, артист сфотографувався із фанаткою, – якби не слова, якими Ісса супроводила ці фото. Ці підписи сіють підозри, що спільні фото далеко не випадкові.

нова кохана Ліндеманна

«Це, мабуть, любов. Вдалося вранці встати із постелі о 6.30», – написала Міра.

Ми в свою чергу нагадаємо, що вокалісту легендарного німецького гурту давно приписують роман з української поп-дівою Світланою Лободою. Буцімто саме від Ліндеманна Свєта народила свою другу донечку Тільду. А втім, ні сама співачка, ні німець, із яким їй приписують стосунки, не коментують цих здогадок. А з іншого боку, недавно українська виконавиця презентувала свою нову пісню із промовистою назвою Instadrama. А там є такі рядки, що наштовхують на роздуми у відповідному напрямку: «Вот и мы расстаёмся с тобой, закрывая на сердце все двери. Ты становишься снова мечтой и моей самой главной потерей».

Лобода Ліндеманн

Шанувальники LOBODA одразу кинулися звинувачувати її знаменитого бойфренда у тому, що наставив Свєті роги. Так, один із юзерів так прокоментував новину про новий роман Ліндеманна: «Похітливий німець! А як же Лобода?».

роман зірок

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему