4 Листопада 2018
Новини

На Волині бракує місць у колоніях, тому вбивць випускають на свободу?

На Волині бракує місць у колоніях, тому вбивць випускають на свободу?

На Волині засудженого через необережне зберігання зброї злочинця випустили з колонії на свободу. Справа в тому, що в колонії…забракло для нього місця. А зі з зброї чоловіка був вбитий 16-річний юнак.

Мати вбитого просто отетеріла, коли побачила, що винний у смерті її сина вільно гуляє вулицями. Жінка образу звернулися до поліції. Та відповідь правоохоронців шокувала її ще більше. Там пояснили, що для злочинця в колонії у волинському райцентрі Маневичі просто немає місця.

Так, 16-річний Іван того трагічного дня прийшов у гості до сусіда, з яким товаришував. Що не поділили між собою хлопці, досі невідомо. Проте через те, що батько сусіда-однолітка Івана недбало зберігав удома зброю, юнка отримав з рушниці в обличчя смертельний постріл.

Трагедія сталася 9 місяців тому. У липні 2018-го чоловік отримав строк за недбале зберігання зброї, і його мали відправити до колонії. Проте за грати чоловік так і не потрапив. Колонія у Маневичах – переповнена!

 Через втручання в інцидент прокуратури області, засудженого таки довезли до колонії. На Волині призначено службове розслідування, адже засуджених мають доправляти до місць позбавлення волі співробітники поліції. А те, що у колонії немає місця – суцільна вигадка, запевняє пенітенціарна служба, мовляв,  колонії і в'язниці зараз заповнені на 80%.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали