25 Жовтня 2018
Новини

Чи вийде ще колись «Дизель Шоу» на сцену?

Чи вийде ще колись «Дизель Шоу» на сцену?

Страшна звістка про загибель у автокатастрофі відомої чи не кожному українцю веселої, позитивної та провідної актриси «Дизель Шоу» Марини Поплавської сколихнула країну.

Серед постраждалих акторів були ще четверо, з травмами госпіталізовано учасників проекту Яну Глущенко і Єгора Крутоголова.

Як стало відомо сьогодні, гуморист Олег Іваниця, актор студії «Дизель Шоу», напередодні заявив про рішення покинути проект. На особистій сторінці в Instagram він написав, що не бачить себе більше в програмі.

«Не бачу себе більше в рамках проекту. Як не намагаюся. Коли відбуваються трагічні події, у голові дзвоном дзвенить питання «ЧОМУ?» Воно настільки пронизливе, що відсутність відповіді взагалі неприйнятна», -  зазначив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останні миті життя Марини Поплавської: відео

Проте, звернувши увагу на ажіотаж в коментарях, Олег Іваниця записав ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ до глядачів, в якому розповів про подальшу долю гумористичного проекту «Дизель Шоу».

У відео він зазначив: «Перше: «Дизель Шоу» не розпадеться, не розсиплеться і не розбіжиться. Воно буде існувати і продовжуватиме вас радувати», - підкреслив він.

«Друге: чого хотіла б Марина. Я дуже добре знав цю людину, і більше всього на світі вона хотіла, щоб усім було добре, і щоб всі були щасливі. Якби Мариночка знала, що мені буде комфортніше поза проектом, вона б перша сказала: «Іди з Богом і будь щасливий», - резюмував Іваниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео з місця загибелі Марини Поплавської із «Дизель-шоу» (21+)

Раніше, Яна Глущенко, яка була серед постраждалих у своєму Instagram опублікувала повідомлення, в якому, зокрема, попросила прихильників не задавати питання з приводу найближчих виступів «Дизель шоу».

Вона написала: «Я вже вдома, жива і здорова, всі органи і частини тіла на місці. Величезне прохання до шанувальників і преси: не пишіть придумані вами ж діагнози і прогнози. Нам зараз і так важко! Не питайте чи вийдемо ми ще на сцену і т. д., ці питання зараз недоречні! Якщо хочете зробити добру справу, то помоліться за здоров'я наше і поставте свічку за Марішу...».

Крім того, актори «Дизель шоу» запустили флешмоб, публікуючи веселі відео з Мариною Поплавською. За словами актора Євгена Сморигіна, вона хотіла б, щоб її близькі зараз посміхалися, а не сумували.

«Їй зараз потрібні наші посмішки. Адже на усмішки і сміх вона витратила все життя!», - написав комік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ключова зірка «Дизель-шоу» розбилася в автокатастрофі (фото)

Нагадаємо, в суботу, 20 жовтня, учасники «Дизель Шоу» потрапили у ДТП дорогою зі Львова, де гостювали з концертом. Автобус коміків виїхав у нічний рейс на Київ лише з одним водієм, через що поліція не виключає версію, що він заснув за кермом. Загалом же, причина аварії з'ясовується.

У результаті ДТП постраждали декілька учасників гумористичної команди і загинула актриса Марина Поплавська. Отримані травми виявилися несумісними з життям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дизель шоу, марина поплавська, олег іваниця, шоу-бізнес, аварія
В тему