4 Вересня 2018
Новини

Козаки, польова кухня, безпілотник: першокурсників ЛНТУ посвятили у студенти (фото)

Козаки, польова кухня, безпілотник: першокурсників ЛНТУ посвятили у студенти (фото)

У Луцькому національному технічному університеті відбулася урочиста посвята першокурсників.

У рамках свята, ректорат та Студентська рада підготувала низку заходів для першокурсників, їх батьків та студентів вузу.

Спершу першокурсники зустрілися із деканами, заступниками, завідувачами кафедр та кураторами академічних груп факультетів. Потому в парковій зоні ЛНТУ відбулася урочиста частина.

Привітали першокурсників Митрополит Луцький та Волинський Михаїл, голова Волинської ОДА Олександр Савченко, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт та власне, ректор університету Петро Савчук.

Учасники заходу мали можливість добре повеселитися, взяти участь у ярмарках, конкурсах, квесті, флешмобі, розіграші подарунків, посмакувати козацьким кулішем від ректора, пограти в настільні ігри, та більше дізнатися про університет. А також на території закладу облаштували кілька фотозон, де усі охочі могли зробити світлини на згадку.

До слова у ЛНТУ – сім факультетів та діє військова кафедра. Першокурсники цього року прийшли на посвяту у фірмових футболках. Кожен факультет був «позначений» іншим кольором.

«Фішкою» заходу став запуск безпілотного літального апарату, конструктором якого є доцент кафедри технічної механіки Луцького НТУ Олексій Приходько.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, студенти, Фото
В тему

Останні матеріали