27 Липня 2018
Новини

У Києві чоловік облився бензином і підпалив себе перед штабом Міноборони (фото)

У Києві чоловік облився бензином і підпалив себе перед штабом Міноборони (фото)

Напередодні у столиці колишній армієць облився бензином і підпалив себе. Таку акцію протесту перед будівлею Міністерства оборони України влаштував через те, що його і групу побратимів, як вважає, незаконно вигнали із Збройних сил у 2016 році.

У четвер, 26 липня, мало трагедією не завершився одиночний протест, влаштований екс-військовослужбовцем під стінами Міноборони. Колишній солдат на ім’я Сергій Ульянов, якого звільнили з армії у 2016 році разом із групою інших військовослужбовців, облився горючою речовиною і підпалив себе, щоб у відчаї здійснити акт самоспалення перед штаб-квартирою Міноборони в Києві.

Драматичні кадри транслювало українське телебачення, пише західне видання «Метро».

Полум’я охопило чоловіка в камуфляжі за лічені секунди. На щастя, людям, які були присутні на акції, вдалося збити Ульянова з ніг у траву і погасити вогонь вогнегасником. Армійські колеги чоловіка знали про його плани підпалити себе і завадили йому здійснити самоспалення.

У Києві чоловік облився бензином і підпалив себеперед штабом Міноборони (фото)

У Києві чоловік облився бензином і підпалив себеперед штабом Міноборони (фото)

Відомо, що напередодні ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у м. Києві та Київській області» повідомила, що старший солдат Сергій Ульянов оголосив про намір 26 липня вчинити самоспалення. Ульянов, який пішов воювати у зону АТО добровольцем, вважає, що його і побратимів звільнили з лав ЗСУ «всупереч закону». І таким своїм моторошним учинком хотів привернути увагу керівництва міністерства до своєї ситуації.

Зараз він перебуває в опіковому відділенні київської лікарні. Чоловік отримав сильні опіки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, підпал, кримінал, Фото, армія, збройні сили україни
В тему