17 Липня 2018
Новини

«Ювентус» розкрив подробиці покупки Роналду

«Ювентус» розкрив подробиці покупки Роналду

Спортивний директор «Ювентуса» Фабіо Паратічі розкрив подробиці підготовки переходу нападаючого Кріштіану Роналду в італійську команду.

Його слова наводить sport.sky.it.

«Ця божевільна ідея зародилася після першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів в Турині. Коли Кріштіану зірвав овації після свого гола через себе, ми протягом тижня спілкувалися з його агентом Жорже Мендешем. Він розповів, що Роналду вразила увага з боку вболівальників, і він хотів би одного разу опинитися в «Ювентусі». Тоді я відповів, що не всі мрії збуваються », - сказав Паратічі.

Однак після переговорів з президентом туринців Андреа Аньєллі керівництво «Ювентуса» почало готувати угоду по трансферу португальця. «Це була конкретна і унікальна можливість запросити гравця, який повсюдно визнаний кращим в світі і виграв більше всіх трофеїв», - зазначив агент.

У матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між «Реалом» і «Ювентусом» Роналду, який виступав тоді за мадридський клуб, оформив дубль, а один з м'ячів забив ударом через себе. Зустріч завершилася з рахунком 3: 0 на користь вершкових.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кріштіану роналду, футбол, футбол
В тему