16 Липня 2018
Новини

Путін - Трамп: російський президент запізнюється на зустріч

Путін - Трамп: російський президент запізнюється на зустріч

Літак президента РФ Володимира Путіна, який летить на зустріч з Дональдом Трампом, прибуде в Гельсінкі з затримкою на 20 хвилин.

Згідно з попередньою програмою, приземлення літака російського президента планувалося на 12:30 (однаковий час з Києвом), але він досі не прибув. Про це повідомляє Yle. Пише segodnya.ua.ml

Як зазначає видання, також планувалося прибуття Путіна в президентський палац на 13:00, а початок зустрічі з Трампом на 13:15.

Нагадаємо, Трамп прилетів в Гельсінкі в неділю ввечері. У понеділок вранці американський президент поснідав з президентом Фінляндії Саулі Нііністьо.

Сьогодні він також опублікував твіт, в якому написав, що відносини США з Росією «ніколи не були гірші завдяки багаторічній дурості і тупості США і сьогоднішньому полюванні на відьом».

У переддень зустрічі на Заході обговорювали, який може бути підсумок переговорів США і РФ для України. Експерти Atlantic Council дали прогноз, чи "зіллє" Трамп Путіну Крим. Вони впевнені, що в разі якщо американський президент спробує зробити "неправильні кроки", то це сильно позначиться на відносинах з союзниками в Європі і навіть своїми соратниками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, дональд трамп, володимир путін, сша, росія
В тему