21 Червня 2018
Новини

Син канадського мільйонера закатував до смерті українську наречену

Син канадського мільйонера закатував до смерті українську наречену

Графічний новеліст і син товстосума із Канади до смерті замучив 30-річну українку, котра народила йому дочку.

Винним у жахливому вбивстві власної нареченої, дівчини родом із України, визнали сина канадійського багатія. Українка повільно помирала в муках поряд зі своєю новонародженою донечкою. Пише західний журнал People.net.

Минулої серед суд визнав 37-річного Блейка Лейбеля винним у вбивстві першого ступеня, яке він скоїв у 2016 році. Син канадського мільйонера Лорна Лейбеля, крупного підприємця в галузі нерухомості, та спадкоємиці пластмасової імперії Елеонори Лейбель (померла в 2011-му) замучив до смерті свою наречену Яну Касьян через декілька тижнів після того, як вона народила їхню доньку. Виродок ґвалтував і катував матір своєї дитини. 30-літня Касьян народила донечку Діану усього за три тижні до своєї смерті.

Касіян знайшли мертвою у дорогій квартирі в Західному Голлівуді, штат Каліфорнія, де вона мешкала зі своїм нареченим Блейком Лейбелем. Розтин показав, що перед смертю молоду жінку катували, ґвалтували і відкачали із неї усю кров. Померла ж Яна Касіян від тупої травми, завданої їй татом її дитини.

«Пані Касьян померла мученицькою смертю. Її донечка ніколи не знатиме матері, і все через звірячі дії цієї людини», – виступив на судовому процесі прокурор. На думку обвинувачення, Лейбель збожеволів і озвірів, ревнуючи жінку до їхньої крихітної дочки. «Кількість порізів, усе це насилля вказують на величезний гнів. Тому що вона більше не розцінювала його як найважливіше у своєму житті», – заявив прокурор Бет Сільверман.

Відомо, що Яна Касьян емігрувала до Сполучених Штатів у 2014 році. Маленькою донечкою замордованої дівчини опікуватиметься бабуся Ольга з України. Саме мама українки, після десятків пропущених Яною телефонних дзвінків і текстових повідомлень, не володіючи англійською, добилася, аби поліція навідалася у помешкання її доньки і потенційного зятя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, канада, вбивство
В тему

Останні матеріали