17 Червня 2018
Новини

Камілі Морроне вдалося заарканити Леонардо Ді Капріо

Камілі Морроне вдалося заарканити Леонардо Ді Капріо

У свої 43 роки голлівудський актор Леонардо Ді Капріо ще жодного разу не був одружений. Проте, як зазначають західні ЗМІ, знайшлася та дівчина, заради якої він готовий змінити статус холостяка.

Підкорити серце Ді Капріо змогла 20-річна модель Каміла Морроне, відносини з якою почалися ще в грудні минулого року. Примітно, що до цього актор міняв дівчат чи не кожен місяць, а Камилі вдається утримувати біля себе Лео вже півроку. Більш того, західні ЗМІ запевняють – Ді Капріо має намір одружитися.

Приводом для розмов про весілля стало недавнє побачення парочки, де крім закоханих були помічені батьки Каміли – мама Люсіла Альвес і вітчим Аль Пачіно. ЗМІ стверджують, що це була святкова вечеря на честь заручин коханих.

Інсайдери розповіли, що Леонардо не соромився цілувати і обіймати Камілу в присутності її батьків. Крім того, всі були одягнені у святкові наряди, що тільки доводить урочистість зустрічі.

До слова, офіційно пара не коментує свої стосунки.

Нагадаємо, ще у 90-х у ЗМІ часто розголошувалися його стосунки з моделлю Хеленою Крістенсен. З 2000-го по 2005 рік актор зустрічався з бразильською моделлю Жизель Бюндхен, а з 2006-го по 2009 рік зустрічався з ізраїльською моделлю Бар Рафаелі. З червня 2011 року крутив роман з актрисою Блейк Лайвлі. У грудні 2011 року стало відомо, що Лео почав зустрічатися з моделлю нижньої білизни бренда Victoria’s Secret Ерін Хітертон, а у 2013-му Ді Капріо будував стосунки з німецькою моделлю Тоні Гаррн.

Зазвичай романи актора не були тривалими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, леонардо ді капріо, каміла морроне
В тему

Останні матеріали