8 Червня 2018
Новини

Відома голлівудська акторка потовстіла так, що не впізнати (фото)

Відома голлівудська акторка потовстіла так, що не впізнати (фото)

39-річна Дженніфер Лав Г'юїтт, відома за роллю Сари Рівз в телесеріалі «Чудова п'ятірка» (1995–1999), Джулії Джеймс у фільмі «Я знаю, що ви зробили минулого літа», а також Мелінди Гордон у телесеріалі «Та, що говорить з привидами», – розтовстіла до непізнаваності.

На нових знімках, які потрапили у Мережу, у товстій тітці складно побачити колись струнку голлівудську актрису.

Папарацці зробили фото під час того, як знаменитість ходила по магазинах у Санта Моніці. Фанати акторки зазначили, що після останнього виходу у люди (зірка не з’являється на публіці і весь свій час присвячує сім'ї), жінка ще більше поправилася.

Останнє фото Дженніфер Лав Г'юїтт

Нагадаємо, з 2005 року Г'юїтт зустрічалася з шотландським актором Россом Макколлом, з яким була заручилася у листопаді 2007 року під час відпочинку на Гаваях. В кінці 2008 року пара розсталася.

З 21 листопада 2013 року Дженніфер одружена з актором Брайаном Хеллісейем, з яким вона зустрічалася 20 місяців до їхнього весілля. У подружжя є двоє дітей – дочка Отем Джеймс Хеллісей (26.11.2013) і син Аттікус Джеймс Хеллісей (24.06.2015). Саме після народження другої дитини актриса так і не може прийти у форму.

Проте зайва вага жінку не бентежить: «Народивши двох дітей, я розповніла і більше не виглядаю як модель. Зате тепер можу назвати себе щасливою. Я відчуваю себе більш жіночною і худнути не збираюся», – заявила зірка в одному з інтерв'ю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, Фото
В тему