10 Травня 2018
Новини

Українець, якого жорстоко побили у Польщі, у лікарні

Українець, якого жорстоко побили у Польщі, у лікарні

У селі Глоскув неподалік Варшави, 3 травня, група невідомих напала на трьох громадян України та жорстоко побила одного з них.

Нападники накинулися на своїх жертв з бейсбольними битами. Одного з трьох українців агресори дуже сильно побили. Чоловік потрапив до лікарні з проламаним черепом та відкушеним язиком.

Під час нападу у нього стався епілептичний напад, передає Польське радіо.

Як повідомляє видання Gazeta Wyborcza, троє українців, яких звати Микола, Андрій та Руслан працюють в Асоціації водних компаній у Глоскуві. Їм від 45 до 52 років.

«Чоловіки спокійні, ввічливі та доброзичливі, ніколи ні з ким не конфліктували», – розповів виданню їхній колега з роботи. Українці орендують житло у Глоскуві. 3 травня вони пішли у місцевий магазин. Після виходу з нього їх зачепив незнайомий чоловік. Між ним та українцями сталася словесна перепалка. Згодом ситуація почала розвиватися серйозніше.

Нагадуємо: У столиці Польщі побили українців через їхню національність

«За їхніми словами, чоловік сказав, що знає, де вони живуть. Він дістав телефон та кудись зателефонував», – розповів співпрацівник постраждалих. Коли українці йшли додому, дорогу їм раптово загородили дві автівки, з яких вийшло 6-7 чоловіків. Нападники витягнули з багажників бейсбольні бити та накинулися з ними на українців. Двом вдалося втекти. Однак Миколі не пощастило. Бандити зловили його і жорстоко побили. Під час побиття у чоловіка стався епілептичний напад. До лікарні його привезли з проламаним черепом, численними крововиливами та відкушеним язиком.

Чоловік також був нетверезим, а тому у такому стані допитати його не змогли. Про інцидент повідомили в поліцію. Правоохоронці продовжують розшук нападників і поки не розкривають подробиці обставин інциденту. Зібраний досі матеріал також поки не дозволяє стверджувати, чи стався напад на національному ґрунті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, польща, напад, українці
В тему