4 Квітня 2018
Новини

Через брехливі обвинувачення, у вчителя забрали усиновленого сина

Через брехливі обвинувачення, у вчителя забрали усиновленого сина

Життя британського вчителя повернулося з ніг на голову після неправдивих обвинувачень. Чоловіка звинувачували у тому, що він приставав до своїх учнів. Про це повідомляє «DailyMail».

Вчитель, ім’я якого залишилося в таємниці, разом зі своєю дружиною пройшли досить тяжкий та тривалий процес усиновлення. Така інформація була оприлюднена на щорічній конференції на Національній асоціації шкільних вчителів.

Чоловіку були пред’явлені звинувачення у тому, що він чіпляється до дівчаток. І хоча наклепи визнали помилковими, на час розслідування справи вчителя відсторонили від роботи, а усиновлену дитину забрали представники соціальної служби.

Нині у сім’ї не просто забрали усиновлену дитину, обвинувачуваному чоловіку не дозволять залишатися на одинці з власним сином-підлітком. Більше того, у соцслужбі вважають, що дитину уже ніколи не повернуть у цю сім’ю.

До слова, в минулому році у Великобританії на обліку поліції перебувало 119 педагогів яких підозрювали у педофілії. У 83 випадках розслідування припиняли через відсутність доказів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему