13 Березня 2018
Новини

Щоб створити ідеальний інстаграм-акаунт, набрала $10 000 кредитів

Щоб створити ідеальний інстаграм-акаунт, набрала $10 000 кредитів

26-літня активна користувачка «Інстаграму» набрала кредитів у банках, щоб створити ілюзію ідеального життя у соціальній мережі. В дівчини сформувалася справжня залежність від соцмереж. Про це пише портал Bored Panda

Ліссетт Кальвейро, 26 років,  яка відверто визнає, що донедавна мала патологічну залежність від «Інстаграму», працює в галузі PR-технологій і маркетингу. І зараз вона розповіла власну історію, як гонитва за ідеальними фотографіями, що ілюструють картинно-досконале життя, в підсумку зоставила її з понад 10 000 доларів, несплачених за кредитом.

Читайте також: Нова функція Instagram розлютила користувачів

Коли їй щойно виповнилося 20, Ліссетте вирішила стати інстаграм-блогером, та вже невдовзі витрачала щоразу більше коштів на те, аби її буденне життя виглядало для численних підписників ідеальним. Коли ще жила з батьками, дівчина так-сяк могла впоратися зі своїми видатками, та коли переїхала до Нью-Йорка і почала самостійне життя, їй стало вестися зовсім туго.

«Переїзд до Великого Яблука завжди був у переліку моїх кар’єрних планів. Та вже скоро я зрозуміла, що не зможу в повному обсязі реалізувати цей досвід, якщо над моєю головою нависатиме заборгованість за кредиткою. Я була впевнена, що зрештою виплачу її, але мала зробити це швидко, щоб спокійно жити». Та вдавалося вчасно внести кошти за рахунками не завжди, заборгованість росла. В результаті дівчина перестала справлятися з видатками на красиве інстаграмне життя і загрузла в кредитах. На ній «повисло» більше як 10 тисяч доларів боргу.

На щастя, нині, завдяки понаднормовій роботі та самоконтролю, дівчина не має заборгованості за кредитами і живе відповідно до своїх доходів. Ліссетт каже, що люди непомірно витрачаються, щоб створити ідеалістичний образ свого життя, і це загальна проблема, про яку треба говорити відверто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему