7 Березня 2018
Новини

Через надмірно високі тарифи підприємець розірвав договори з міською радою

Через надмірно високі тарифи підприємець розірвав договори з міською радою

Директор ТзОВ «БрендБорд» Сергій Ковальчук звернувся до членів виконкому із питанням про розірвання дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТзОВ «Брендборд».

Нагадаємо, за словами голови Асоціації рекламістів Волині Сергія Ковальчука, з 1 січня тариф за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів зріс на 77%, а згідно з рішенням виконкому з 1 березня зросте ще на 49%. Такі тарифи для працівників сфери рекламного бізнесу не підйомні.

«Ніхто з рекламістів не буде ставити реклами, а будуть тільки зніматися бігборди, - зазначив під час виступу Сергій Ковальчук. - Не може цей бізнес існувати з такими тарифами. Ми платимо до 7000 гривень за одну конструкцію, здаючи її в оренду за 4000 гривень. В Луцьку це не працює і працювати не буде».

«Є проблема із наповненням бюджету, - зазначив Григорій Пустовіт. - Ніякого страху в цьому немає. Завжди під час підняття тарифів є незадоволені, нам погрожують, що ніхто не буде користуватися послугою, але потім все стає на свої місця».

У підсумку прохання Сергія Ковальчука про розірвання кількох договорів на розміщення бігбордів у Луцьку  було підтримане членами виконкому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали