7 Лютого 2018
Новини

Шість мільярдів євро готовий витратити Porsche на електромобілі

Шість мільярдів євро готовий витратити Porsche на електромобілі

Німецька автомобільна компанія Porsche планує вдвічі збільшити інвестиції в розробку систем електроприводу для плагін-гібридних і повністю електричних автомобілів. Про це повідомила lenta.ru.

До 2022 року ці витрати складуть понад 6 мільярдів євро. Приблизно 500 мільйонів з цієї суми підуть на розробку модельних варіантів і модифікацій електроспорткара Mission E. Близько мільярда євро планується витратити на електрифікацію і гібридизацію існуючого модельного ряду.

Представники компанії підкреслили успіх плагін-гібридів на європейському ринку. Зокрема, 60 відсотків усіх проданих примірників нової версії Panamera оснащені саме такою силовою установкою; на скандинавському ринку ця частка склала до 90 відсотків усіх замовлень.

Спорткар Mission E буде оснащуватися повністю електричним приводом потужністю 600 кінських сил. Прототип машини розганяється з місця до 100 кілометрів на годину менш ніж за 3,5 секунди. Запас ходу за даними виробника становить 500 кілометрів на циклі NEDC. 80-відсоткова зарядка батареї займає близько 15 хвилин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали