31 Січня 2018
Новини

Які вулиці у Луцьку відремонтують першочергово

Які вулиці у Луцьку відремонтують першочергово

Юрій Крась, директор департаменту ЖКГ, під час 37 сесії Луцької міської ради, повідомив деталі запланованого ремонту проспекту Волі у Луцьку.

Так, за словами Юрія Крася, проспект Волі у Луцьку чекає капітальний ремонт, однак без розширення і зі збереженнями зелених насаджень. Зараз експерти працюють над розробкою проекту ремонтних робіт.

Також Юрій Ігорович повідомив, які вулиці Луцька будуть відремонтовані першочергово:

«20 млн гривень буде використано на ремонти вулиці Богдана Хмельницького, - зазначив Юрій Крась. - Розробляється проект ремонту проспекту Волі, будуть відремонтовані тротуари на вул. Винниченка, а також по вул. Відродження передбачено ремонт тротуарів , де «топить» другу поліклініку. Вул Дубнівська і Ківерцівська мають бути відремонтовані на умовах спів фінансування. На ремонт вул. Ковельської потрібно ще 15 млн. грн., щоб її повністю доробити».

«Ми прийняли рішення про ремонт дворів «під ключ», а це означає не тільки ремонт доріг, але і озеленення, нові дитячі майданчики, освітлення і вирішення всіх потреб дворів, щоб мешканцям було комфортно там проживати», - повідомив депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему