23 Січня 2018
Новини

Сестри Кардашян знялися в груповій еротичній фотосесії

Сестри Кардашян знялися в груповій еротичній фотосесії

Дівчата постали перед камерами в спідній білизні й обтислих джинсах – пише «life.ru».

Сестри Кардашян-Дженнер знялися в рекламному ролику бренда Calvin Klein для нової лінії одягу Our Family («Наша сім’я»). У зйомці брали участь Хлоя, Кім, Кортні Кардашян та їхні зведені молодші сестри Кендалл і Кайлі Дженнер.

Над новою колекцією знаменитого бренда працював дизайнер Раф Сімонс, який любить експлуатувати в своїх роботах тему Америки. Саме тому нова кампанія була проведена в імпровізованому сараї.

Новий ролик є частиною рекламної компанії Calvin Klein – OurFamily («Наша сім’я»), в якій уже встигли знятись інші знаменитості. Фотографував дівчат давній соратник дизайнера Рафа Сімонса бельгієць Віллі Вандерперре.

«Ми із сестрами постійно спілкуємося одна з одною. Безумовно, ми і є сучасна американська сім’я, а Calvin Klein вдалося втілити в зйомці дух Америки», – прокоментувала Кортні Кардашян.

Варто відзначити, що в зйомках дві сестри клану Кардашян-Дженнер брали участь, будучи вагітними. Незабаром народить первістка Хлої Кардашян. А ось 20-річна Кайлі Дженнер поки не робила заяв для ЗМІ. Проте на всіх фотографіях видно, як дівчина ховає живіт під ковдрою. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали