3 Січня 2018
Новини

Жінка народила двійнят з різницею в рік

Жінка народила двійнят з різницею в рік

У США народилися близнята з різницею в один рік. The Daily Mail повідомляє, що така ситуація трапилася через новорічну ніч. Малюки з’явилися на світ з різницею всього в 20 хвилин, проте вийшло, що в різні роки, місяці й дні.

На дітей чекали 27 січня 2018 року. Проте 31 грудня жінку доставили у лікарню з передродовим болем. Марія та її чоловік Хоакін Онтіверос фермери і мають ще трьох дітей. Лікар, який приймав пологи, Сеєд Тамджіді, заявив, що працює 35 років, але така пригода сталася з ним уперше. Жінка народжувала в лікарні Каліфорнії. Перший малюк народився 31 грудня 2017 року о 23:58. Дівчинка з’явилася на світ 1 січня 2018 року о 00.16. Крім того, Айтана де Хесус була першою дитиною, народженою в окрузі Керн. Крихітка важила 1810 грамів і мала зріст 40 сантиметрів.

Хоча подія, яка трапилась у сім’ї Онтіверос, може здатись унікальною, насправді ж таке відбувається не вперше. Минулого року близнюки, в свідоцтвах про народження яких буде записаний різний рік, з’явилися в штаті Юта, в Сан-Дієго (Каліфорнія), Атланті й Аризоні. Загалом таких випадків зареєстровано не менше ніж шість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему