13 Грудня 2017
Новини

Що найчастіше запитували українці у Google в 2017 році?

Що найчастіше запитували українці у Google в 2017 році?

Google – світова пошукова система, що дає відповіді на безліч питань усіх охочих. Що найбільше цікавило українців у 2017 році – аналізуємо і представляємо.

Чому не працює Інтернет?

Неполадки в модемі, проблеми у серверній, відійшов шнур, не проплачений інтернет за цей місяць…

Варіантів може бути маса, тому, щоб з'ясувати справжню причину, рекомендуємо вам зв'язатися з вашим провайдером. А попередньо, можете спробувати вимкнути модем і включити його знову через 10 секунд. Часто цей нехитрий трюк спрацьовує.

Чому не подорожчав газ?

Тут питання спірне, оскільки газ таки подорожчав для промисловців: «Нафтогаз» з 1 грудня 2017 року відпускає блакитне паливо для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання мінімум за 9019,2 грн. У порівнянні з цінами на листопад цього року, в грудні ціни виростуть на 2,3-2,4%.

Однак простим українцям не варто думати: «Фух, пронесло!» Як пояснив економіст Олександр Охріменко, дане підвищення призведе до подорожчання продуктів у країні.

Чому не працює ВК?

Соціальна мережа "ВКонтакте" не працює на території України через указ президента.

16 травня президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж «ВКонтакте» і «Однокласники». Також був заблокований доступ до всіх сервісів "Яндекса".

Чому смикається око?

Тому, що нервувати треба менше. І це ми зараз вам говоримо без жодних жартів.

Недолік сну (через стрес або з іншої причини) може стати причиною того, що око починає мимоволі сіпатися. Міокімія (так називається цей процес) може бути вилікувана за допомогою гарного відпочинку.

Чому не можна фотографувати сплячих людей?

Тому, що великий ризик потім отримати від своєї моделі в око. Але це тільки одна з версій.

Також вважається, що так можна вкрасти долю або здоров'я. А деякі говорять, що якщо людину сфотографувати уві сні, вона може не прокинутися. Але ми все-таки схиляємося до варіанту, що фотографувати людину, яка спить, не варто через те, що ви можете її розбудити і вислухати на свою адресу багато неприємних (і непристойних) слів.

Чому не можна спати навпроти дзеркала?

Щоб вранці не лякатися свого сонного відображення. Мабуть.

Правда, прикмети говорять інакше. Забобонні люди вважають, що вночі душу можна затягнути в задзеркалля.

Чому не можна дарувати годинник?

І знову ми повертаємося до забобонів. Існує повір'я, що не можна дарувати годинник через те, що ви віддаєте людині частину свого життя. Також кажуть, що таким чином можна принести нещастя, хворобу і навіть смерть.

Але ми хочемо закликати вас вірити тільки в добрі казки, не слухати «страшилки» і дарувати своїм близьким те, що їм сподобається.

Чому випадає волосся?

На це питання важко дати однозначну відповідь. Найкраще проконсультуватися з лікарем (фахівець, який займається подібними проблемами, називається «трихолог»). І, насамперед, потрібно переконатися, що волосся дійсно випадає більше, ніж повинно. Справа в тому, що кожен день людина втрачає певну кількість волосків. Це абсолютно нормально, якщо їх не стає занадто багато.

Рясне випадання волосся може бути пов'язане з порушенням гормонального фону, захворюваннями різних органів, нестачею вітамінів і так далі.

Також волосся може бути послаблене через фарбувань або часті гарячі укладки. У такому випадку варто використовувати спеціальні засоби, які захищають і відновлюють.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему