Блогера, котрий побив атовця, подали в розшук (фото)

Блогера, котрий побив атовця, подали в розшук (фото)

Хмельницька поліція інкримінує хуліганство блогеру з Бердичева Артуру Сороченко. Він образив українських військових і побив ветерана АТО за твердження, що Росія воює з Україною. Також він погрожував згвалтувати в збоченій формі народного депутата України.

Оскільки місцезнаходження Сороченко невідомо, його оголосили в розшук, - про це повідомляють «Факти».

«Коли в інтернеті розмістив відео, на якому блогер б'є чоловіка, який заявив, що воював в АТО, ми ще не знали, де це сталося. У жодній області не було зареєстровано заяву про цей інцидент», - розповіла прес-секретар поліції Хмельницької області Інна Глега.

Передбачалося, що це могло бути в Житомирській області, де зареєстрований цей блогер, Артур Сороченко. Його особу встановили дуже швидко, однак нічого не було відомо про потерпілого.

Але на відео прозвучало слово «Хмельницький», тому поліцейські об'їхали всі місця в обласному центрі, хоч приблизно схожі на місце у відеоролику. Виявилося, це дійсно відбувалося в Хмельницькому, і детективи місцевого відділу поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. 

Потім відео показали дільничним, оперативникам, щоб встановити особу потерпілого. Це також вдалося зробити.

Чоловік на відео - житель Хмельницького. У 2014 році він добровольцем пішов в АТО, воював у складі одного з сформованих тоді батальйонів тероборони. Зараз вже демобілізувався.

Він розповів, що інцидент стався на початку липня. У поліцію не звертався, але якщо його вже знайшли, то вирішив написати заяву в поліцію.

«Після збору доказової бази Артуру Сороченко заочно оголосили підозру в хуліганстві. Оскільки його місцезнаходження невідоме, його оголосили в розшук. Всіх, хто володіє інформацією про можливе місцезнаходження Сороченка Артура Валерійовича, правоохоронці просять повідомити в найближчий підрозділ поліції або за телефоном 102. Раніше з'явилося із відео побиття ветерана АТО, нападник кричав: «Росія з нами не воює... Фільтруй розмову. Або тобі зуби вибити? Ти півень, а не атошнік. Ти для мене - пил під нігтями».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, відеоблогер, поліція, Фото, ато, хмельницький, бійка
В тему