У чоловіків може бути алергія на оргазм?

29 Листопада 2017

Це нове захворювання, яке проявляється лихоманкою, головним болем. Як нещодавно дослідили експерти, чоловіки схильні до проявів алергії під час оргазму. Така тенденція спостерігається у всьому світі. Пише Ukr.Media.

Науковці зазначають, що вперше про цю хворобу стало відомо ще 2002 року. За цей час її вдалося виявити лише у 50 чоловіків. Поки що це всі випадки, які зафіксували офіційно.

Як кажуть медики, насамперед така алергія супроводжується лихоманкою, головним болем і погіршенням зору. Також у хворих можна помітити зниження настрою, пітливість, розлади пам’яті й навіть мовлення.

Крім того, під час недавніх досліджень учені встановили, що у 29 із 33 осіб при ін’єкції їхньої же сперми в плече є реакція з проявом алергії. Однак жодної реакції на плацебо в організмі не було.

Впоратися із такою хворобою допомагає спеціальна терапія, яку вже успішно випробували на двох чоловіках. У першому випадку одному з них 15 місяців поспіль у плече кололи його сперму, а в другому – для цього знадобився 31 місяць.

Учені кололи сперму спочатку невеликими дозами, поступово збільшуючи їх. Завдяки цьому вони з’ясували причини нездужання – це частина хімічного дисбалансу в мозку. Медики і далі працюватимуть у цій сфері, щоб зрозуміти природу захворювання.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ