Українські військові висміяли «хитрий план» бойовиків біля Дебальцевого

29 Листопада 2017

Бойовики терористичних угруповань Донбасу значно активізувалися після того, як українські військові звільнили два села – Травневе і Гладосове. Терористи здійснюють обстріл цієї місцевості кожну ніч.

Начальник прес-центру оперативно-тактичної групи «Луганськ» Світлана Борисова розповіла, що за останню ніч терористи накривали з 82-міліметрових мінометів звільнені селища, також застосовувався БМП, передає «РБК-Україна».

Окупанти активізувалися практично на всій Світлодарській дузі, але вони бояться йти на відкрите протистояння з українськими військовими. Замість цього у терористів придумали «хитрий план» – риють окопи й тунелі, облаштовують ближче до українських позицій кулеметні гнізда.

У свою чергу українські військові не заважають бойовикам провадити свою діяльність і спокійно спостерігають за тим, що відбувається. Силовики сміються, що коли ворог підбереться зовсім близько, то вони саме по їхніх тунелях і окопах підуть до них «у гості» аж до міста Дебальцеве, яке, згідно з мінськими домовленостями, повинно контролюватись українською стороною.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна