На Волині посадовця держпідприємства викрили при отриманні хабара

22 Листопада 2017

На Волині посадовця Українського державного підприємства «Укрінтеравтосервіс» викрито на одержанні неправомірної вигоди. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Під час одержання 700 доларів США неправомірної вигоди прокуратурою Волинської області спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України та Головного управління Національної поліції в області затримано начальника відділу сервісних послуг у Волинській області управління логістики та митного забезпечення Українського державного підприємства «Укрінтеравтосервіс».

Посадовець вимагав 1000 доларів США у приватного підприємця за вирішення питання щодо одержання в оренду пересувного рухомого комплексу, розміщеного в селі Доманове Ратнівського району, на території, яка належить вказаному підприємству.

Затримали його сьогодні, 22 листопада, під час отримання другої частини неправомірної вигоди. Попередньо 300 доларів США він одержав у липні цього року.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, після проведення яких вирішуватиметься питання про повідомлення посадовцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання йому запобіжного заходу. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь