Завтра Настя Каменських покаже свій перший сольний сексуальний кліп

2 Листопада 2017

Після розпаду відомого дуету співачка Настя Каменських вирішила зробити свій сольний проект. Виступати співачка буде не під своїм ім'ям, вона назвала свою групу «NK». Вже завтра, 3 листопада вийде перша сольна пісня під назвою «Це моя ніч» і кліп на неї.

У тизері кліпу Каменських постає в образі дуже сексуальної брюнетки. Зокрема, видно, як Настя, одягнена в нижню білизну, практично виконує знамениий рух героїні Шерон Стоун з «Основного інстинкту». А потім зникає у вогняній духовці.  Кліп зняв один із найталановитіших режисерів України, Алан Бадоєв, пише news.rambler.ru.

 «Я довго можу розповідати, який геніальний і талановитий Алан, але повірте, ніякі слова не можуть описати цю людину! – поділилася Каменських враженнями від зйомок відео «Це моя ніч». - Його підхід і бачення артиста... Алан, я вже говорила тобі, але повторю ще раз: це любов назавжди! Дякую… ».

З початком сольної кар'єри Каменських привітав і Потап. Він написав в особистому блозі зворушливий пост: «Анастасія Олексіївна, я вас вітаю з початком такої довгоочікуваної і, між тим, для всіх несподіваною сольною кар'єрою! – написав Потап. – Ти це заслужила, як ніхто інший! Це твій день, це твій рік, це моя ніч! Ніхто, крім мене, не знає, як це для тебе важливо, нехай же засяє NK!».

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна