На Волині чоловіки вивезли за місто й побили 18-річного хлопця

Сьогодні, 13:56

На Волині двох 23-річних раніше судимих чоловіків підозрюють у вимаганні грошей та незаконному позбавленні волі 18-річного юнака.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

«За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури двом 23-річним волинянам повідомлено про підозру у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану, незаконному позбавленні волі та заподіянні легких тілесних ушкоджень 18-річному хлопцю (ч. 4 ст. 189, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 125 КК України)», – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, судимий уже за вбивство через необережність 23-річний молодик разом з так само судимим (за незаконне заволодіння транспортним засобом) 23-річним спільником увечері 18 жовтня в селі Дубове Ковельського району примусили потерпілого сісти в їхнє авто, вивезли його за Ковель, дорогою били та погрозами вимагали 40 тисяч гривень.

Як зазначили у прокуратурі, хлопчині пощастило – згодом, уже дорогою на Луцьк, автомобіль зловмисників зупинили працівники поліції, що дало йому змогу повідомити про вчинені злочини.

Вирішується питання про обрання обом підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, прокуратура, кримінал