У Дніпрі кількість загиблих зросла до 5

26 Жовтня 2024

З-під завалів у Дніпрі рятувальники дістали тіло чоловіка, тому кількість загиблих унаслідок російського обстрілу ввечері 25 жовтня збільшилась до п’яти.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Як повідомляли в МВС, серед загиблих — дружина й донька поліціянта, молодшу доньку слідчого вдалося врятувати.

В обласній адміністрації повідомляли, що постраждала 21 людина, з них 7 — у лікарні. Зокрема, 17-річний хлопець перебуває у важкому стані.

До поліції щодо наслідків ракетної атаки звернулися 217 людей. Правоохоронці оглянули й задокументували понад 207 фактів пошкоджень майна громадян.

Руйнувань зазнали понад 10 багатоповерхівок, два приватні будинки, корпуси медичного закладу — росіяни пошкодили лікарню ім. Мечникова. Також понівечено гараж і 30 автомобілів.

До слова, з вечора 25 жовтня й упродовж ночі 26-го війська рф атакували Україну ракетами різних типів, ударними БпЛА типу Shahed і дронами невстановленого типу.

Ракетами росіяни вдарили по об’єктах цивільної інфраструктури Сумщини та Дніпра.

Станом на 12:00 підтверджено збиття 44 ворожих БпЛА у Кіровоградській, Сумській, Чернігівській, Київській, Черкаській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій та Курській областях. Один дрон вийшов із повітряного простору в напрямку Білорусі. 44 російських безпілотники локаційно втрачені, ще один ворожий БпЛА — в повітряному просторі України.

російська атака по Києву забрала життя 14-річної дитини, 6 мешканців пошкоджених багатоповерхівок зазнали травм. На Київщині внаслідок нічного удару одна постраждала людина померла від отриманих травм у лікарні, також постраждала 13-річна дитина.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дніпро, війна з Росією