У Харкові росіяни скинули КАБ на багатоповерхівку

Сьогодні, 08:44

На Харків російсько-окупаційні війська скинули керовані авіабомби, одна з яких влучила по багатоповерхівці.

Відомо про 10 постраждалих, серед них є дівчинка трьох років. Про це повідомляють міський голова Ігор Терехов та голова ОВА Олег Синєгубов.

Терехов повідомив про вибухи о 22:58. Через кілька хвилин він додав, що, попередньо, удари прийшлися по Шевченківському та Київському районам міста.

Синєгубов розповів, що один із КАБів влучив у житловий будинок, а ще одна бомба впала у лісосмугу.

Станом на 23:22 відомо про 8 постраждалих внаслідок удару по багатоповерхівці. За словами Терехова, горить сам будинок та авто біля нього.

Як повідомив Синєгубов, війська рф влучили у п'ятиповерховий будинок між третім та четвертим поверхами. Рятувальники евакуйовують мешканців. За його словами, горять щонайменше 10 автомобілів.

Вночі кількість постраждалих збільшилась до 10, серед них є дівчинка трьох років, розповів Терехов. За словами Синєгубова, під завалами можуть бути люди. Рятувальна операція триває.

Голова ОВА Синєгубов та президент Володимир Зеленський опублікували відео з місця влучання.

Нагадаємо, 2 жовтня близько 04:35 військові росії атакували Харків ФАБ-250 з УМПК, повідомляли в поліції. Внаслідок удару пошкоджені три приватні гаражі та житлові будинки у Київському районі. Обійшлося без постраждалих.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією