У Вовчанську росіяни накрили вогнем своїх же військових

16 Вересня 2024

Територію поблизу агрегатного заводу у Вовчанську, де перебувають підрозділи рф, російські військові обстріляли з реактивних систем залпового вогню.

Через це вони зазнали втрат. Про це розповідали в оперативно-тактичному угрупованні «Харків».

Після обстрілу росіяни проводили евакуацію поранених та логістичного забезпечення. Крім того, у північній частині Вовчанська ввечері 15 вересня ворог намагався доставити військових на автомобілях. Однак техніку знищили українські військові, завдавши по ній вогневого ураження.

Біля Глибокого росіяни поодиноко переміщують свій особовий склад, щоб поповнити некомплект на передових позиціях, проводять інженерну розвідку маршрутів висування та шукають нові маршрути для логістичного забезпечення.

Тим часом неподалік Лук?янців військові рф нарощують систему зв’язку та проводять заходи логістичного забезпечення.

Загалом за 15 вересня на Харківському напрямку росіяни втратили 22 своїх військових убитими та 61 — пораненими. Ще двоє окупантів здалися в полон.

Нагадаємо, раніше в ОТУ «Харків» розповідали, що у Вовчанську Сили оборони вже кілька місяців тримають заблокованими російські війська на місцевому агрегатному заводі.

За даними речника оперативно-тактичного угруповання, спочатку там перебували близько 40 військових, однак точної кількості наразі заблокованих російських військових він тоді не назвав «з певних міркувань».

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією